PRODUCELLEREK

Gergely és Péter

„Ez a dal a Tiéd, Neked szól, Veled él. Amikor a remény eltűnik rég, Szívedhez ér. E család Neked zenél.” – The Apsons

Gyerekkoruk óta a kultúra és a hagyományok ápolása határozzák meg mindennapjaikat.

Hivatásuknak a zeneművészetet és a kulturális menedzsmentet tartják. Szakmai pályájuk is ennek megfelelően alakult.

A producellerek

Gergely előbb klarinétozni, majd gitározni, később basszusgitározni tanult. A székesfehérvári Dr. Lauschmann Gyula Jazzkonziban Jazz-Basszusgitár előadóművész oklevelet, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán marketing közgazdász (MSc) oklevelet szerzett.

Péter zongora főtárgy szakon elvégezte a zenei általánost, majd a pécsi Kodály Zoltán Gimnázium ének-zene tagozatán tett sikeres érettségi vizsgája után előbb a szombathelyi BDTF Zenei Tanszékén ének-zenetanár, egyházzenész diplomát, később pedig a Pécsi Tudományegyetemen művelődési menedzser oklevelet szerzett.

Édesapjukkal, id. Péterrel és Balázs testvérükkel közösen 1995-ben megalapították az APSONS zenekart. A ma is aktívan közreműködő csapathoz 1996-ban Péter felesége, Czigola Orsi is csatlakozott.

A zenekarral, külön-külön szólóban és egyéb formációkban is számos alkalommal bizonyíthatták tehetségüket a helyi és az országos médiában egyaránt. Újságcikkek jelentek meg róluk és a Magyar Televízióban is többször közreműködtek.

A települési rendezvények, a Pécsváradi Várszínház, a Mohácsi FőtérFeszt, valamint sikeres ermlékkoncertjeik mellett az általuk koordinált események közül mindenképpen külön kiemelendő a térség egyik legjelentősebb kulturális és közösségi nagyrendezvénye, a Pécsváradi Leányvásár, melynek 2021-ben és 2022-ben Gergely és Péter voltak a főszervezői, teljeskörű előkészítői és lebonyolítói.

Számukra mégsem az a fontos, hogy hány helyen léptek fel és mennyi rendezvényt szerveztek az elmúlt közel három évtized alatt, hanem, hogy mindazt, amit az élő zene és az együtt muzsikálás öröme ad nekik, azt átadhassák közönségüknek is.

Küldetésük van. A tiszta, igényes élőzenét választották. Ezt képviselik koncertjeinken, amiket saját maguk hoznak létre és mutatnak meg a közönségnek.

Tagok

Apaceller Gergely

Apaceller Gergely

okleveles marketing közgazdász, B kategóriás jazz zenész, előadóművész
Apaceller Péter

Apaceller Péter

okleveles művelődési menedzser, ének-zene szakos tanár, előadóművész

Apaceller Gergely 06(30)522-2284
Apaceller Péter 06(30)277-5201

Apsons Kft. 7720 Pécsvárad, Honvéd utca 16.

website by devzone.info